top of page

QUÈ DIFERÈNCIA WIX DE BLOGGER?

L'entrada d'avui ens condueix a un debat: Blogger o Wix?

L'era actual, l'Era de la informació, es caracteritza per la gran quantitat d'informació que els humans tenim a l'avast. I com no podria ser d'una altra manera tenim mil recursos per crear el nostre espai virtual. Entre totes les opcions hi ha Wix i blogger dos pàgines web que ens ofereixen múltiples opcions per fer-ho.


Com a docents, hem de ser crítics i capaços de saber analitzar i seleccionar la informació de la xarxa. Centrant-nos en el nostre debat sobre l'elecció de Wix o blogger en aquesta entrada vull compartir amb vosaltres sis diferències entre Wix i Blogger.



En primer lloc i personalment, l'aspecte més destacable i pel qual jo vaig escollir Wix va ser per la seva àmplia varietat de plantilles. Wix ofereix plantilles de tot tipus des de minimalistes amb una distribució clàssica, com la que vaig escollir jo, a plantilles totalment ornamentades amb uns distribució que trenca amb tots els models anteriors. En canvi, blogger és molt més limitat en aquest aspecte, ja que la majoria de plantilles segueixen la mateixa estructura i els dissenys no són massa atractius.


Seguint amb el tema del disseny, Wix permet afegir al teu espai virtual múltiples galeries d'imatges. Galeries en moviment, desplegables, interactives, panoràmiques, de diferents formes geomètriques, etc. Contrariament, blogger només permet afegir un únic model de galeria, la del picassa, que és molt més senzilla i monotona.


Un altra característica de Wix és la varietat de fonts de lletra que conté, a diferència blogger només ens permet utilitzar les fonts més habituals, és a dir, les mateixes que el word té preestablertes.

Una diferència molt important és la manera d'editar. L'edició del blog a Blogger es fa a partir d'una pàgina externa sense poder previsualitzar com quedarà la pàgina real. En canvi, Wix ens permet editar la nostra plantilla previsualitzant cada canvi que realitzem.

Últimes entrades
bottom of page