top of page

GOOGLE I LES SEVES APLICACIONS

Google Drive, Google Calendar o Hangouts són tres de les múltiples aplicacions que presenta actualment Google. Ho sabieu?

En aquesta entrada intentaré explicar-vos d'una manera molt senzilla que s'amaga rere de cadascuna d'elles. Ara bé, el meu objectiu principal és que us piqui la curiositat i decidiu investigar-les!



En primer lloc, Google Drive és un espai d'allotjament d'arxius a la xarxa (15GB), a més d'oferir la possibilitat de crear documents, presentacions, fulls de càlcul, formularis i dibuixos. Google Drive ens permet compartir tots aquests arxius amb els teus companys i companyes, una manera molt pràctica de treballar tots junts al mateix moment i a distància. Sembla impossible, oi?


La segona aplicació és Google Calendar que ens ofereix crear els nostres propis calendaris (ja que en pots crear diversos des d'una mateixa compta de Google), esdeveniments, compartir els teus calendaris i vincular-los amb el teu Smartphone. Aquesta aplicació és molt rellevant perquè l'organització i la planificació és la clau de tot aprenentatge.


Finalment, l'última aplicació però no menys innovadora és el Hangouts. Aquesta aplicació és com el Whatsapp de Google! A partir dels Hangouts pots xatejar amb els teus amics, enviar imatges i fer videotrucades gratuïtament.


No hi ha cap mena de dubte, que aquestes aplicacions són un recurs molt útil per realitzar treballs en equip. Per tant, a partir d'aquestes aplicacions podem fomentar accions educatives que promoguin l'aprenentatge cooperatiu.


No teniu moltes ganes de provar-les? No us ho penseu dos cops. Entreu, investigueu i gaudiu d'aquestes avantatges que ens proporciona Google.


Jo ja ho utilitzo i espero que tu no tardis a fer-ho!

Últimes entrades
bottom of page