top of page

UD: TREBALLEM LA LLENGUA ANGLESA

Aquesta unitat didàctica té com objectiu principal treballar la llengua anglesa. No obstant això, pretén fer-ho a partir d'activitats innovadores i originals i la tecnologia n'és un element clau. La unitat didàctica està orientada a alumnes de 4t de primària.

Les activitat de "Treballem la llengua anglesa" són:


Activitat 1: Treballem una cançó

Els alumnes escoltaran una cançó mentre intentaran omplir els buits de la lletra amb les tauletes a través de Nearpod. A més a més, a partir de la cançó treballaran el Present Simple i el Present Continuous. Després d'haver realitzar aquesta part de l'activitat, els alumnes seran qui escolliran una cançó. Finalment, hauran d'entregar una presentació digital, la qual inclogui tots els requisits de la professora.


Activitat 2: Creació i digitalització d'un conte

Prèviament a l'activitat, la mestra haurà elaborat un conte amb La mestra amb l'Storyjumper. A partir d'aquest conte, es continuaran treballant tant el Present Simple com el Present Continuous. Després de llegir el conte, els infants s'agruparan en grups de 4 i cercaran per internet sobre les professions. Tot seguit, hauran de crear un conte utilitzant els dos temps verbals que s'estan treballant últimament a classe. Aquest conte l'hauran d'il·lustrar, editar i digitalitzar amb el programa Storyjumper. Per últim, caldrà compartir-lo al bloc del grup classe.

ASPECTES RELLEVANTS:

Em sembla molt interessant i engrescador utilitzar el recurs de Nearpod per realitzar una presentació interactiva atès que els alumnes poden integrar-se a la tasca i, per tant, el procés d'aprenentatge és més dinàmic. A més a més, el bloc de classe és una eina molt útil per establir vincles amb la família. I, finalment, vull destacar que hem sembla molt curiós el fet de relacionar una unitat didàctica entorn a tres eixos vertebradors com són aquests: tecnologia, llengua anglesa i emocions.

Últimes entrades
bottom of page